Miljøvenlige plakater

Oprettet d.

Miljøvenlige plakater

Hos Ny Plakat er vi stolte af at kunne sige, at vores trykkeri som vi benytter til at trykke vores plakater er Svanemærket. Det betyder, at det lever op til en række skrappe krav, der sikrer, at de bidrager til et renere miljø, et sundere arbejdsmiljø for deres ansatte, og en renere fremtid for os alle.

Krav til svanemærket trykkeri

• Brug af miljørigtigt papir
• Brug af vegetabilske trykfarver
• Genanvendelse af tryksager
• Minimering af affald, herunder papir
• Brug af vedvarende energi
• Hensyn til det kemiske arbejdsmiljø


At vi hos Ny Plakat har valgt et svanemærket trykkeri, er en bevidst beslutning om at tage ansvar for miljøet og fremtiden, og at gøre en indsats for at mindske vores negative impact på planeten.

Hos Ny Plakat er vi stolte af at være en del af denne bevægelse, og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores bæredygtige praksisser, så vi kan gøre en endnu større forskel.

Vi tror på, at ved at tage ansvar for vores egen handlinger og ved at gøre vores del, kan vi skabe en mere bæredygtig fremtid for os alle. Og vi håber at vores kunder vil dele vores vision og vælge os som deres foretrukne leverandør af plakater, fordi de ønsker at gøre en positiv forskel for miljøet.

Så næste gang du køber en plakat hos os eller det måske er første gang, så kan du være sikker på at miljøet har vores opmærksomhed og top prioriteret.

Ved at gøre dette, kan vi sammen være med til at skabe en renere og sundere fremtid for os alle.